Kom werken in het mbo

Werken in het mbo geeft

Van docent tot medewerker bedrijfsvoering: in het mbo ben je echt van betekenis en kan je het verschil maken voor onze studenten en onze omgeving. Dat is nooit saai, want de wereld van het onderwijs verandert continu. Daarom zoeken we collega’s die energie krijgen van het begeleiden van studenten en het samenwerken met andere professionals. Natuurlijk krijg je daarbij ook genoeg ruimte voor jouw persoonlijke groei en staat werkplezier altijd voorop.

Een leven lang ontwikkelen

In het mbo in Noord-Nederland worden studenten, medewerkers, werkenden, werkzoekenden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uitgedaagd zich een leven lang te ontwikkelen.

Tot wendbare en maatschappelijk betrokken professionals en mensen die weten wie zij zijn en wat ze kunnen. Door het volgen van een mbo-opleiding, een cursus of met een opleiding op maat. Met elkaar leveren we als mbo een krachtige bijdrage aan een sterke en vitale regio. En dat doen we met passie omdat we houden van deze regio en de potentie zien in onze studenten en (toekomstige) collega’s.

36.484

Mbo studenten

Wil jij samen met ons bijdragen aan de toekomst van circa 36.484 studenten in Noord-Nederland? Dan zoeken we jou!

4.341

Medewerkers

Samen leveren we een krachtige bijdrage aan een sterke en vitale regio. Want we houden van onze regio en we zien potentie in onze studenten en collega's.

47

Locaties in Noord-Nederland

Met ons onderwijs bieden wij oplossingen voor betekenisvolle vraagstukken in de samenleving, bijvoorbeeld als het gaat om energie, duurzaamheid of vitaliteit.

Onze locaties

Daag jezelf uit en kom werken in het mbo!

"Voor mij staat het MBO voor verbinding maken, verbinding door enthousiasme voor het vak over te dragen en oog te hebben voor het individu. Door maatwerk te leveren probeer ik elke student in de voor hem of haar juiste beroepshouding te krijgen. Ik laat ze weten dat ze er mogen zijn en geef ze mee dat ze ten alle tijden authentiek moeten blijven."

Herman Bats
Docent Electrotechniek

"In het mbo krijg ik dagelijks nieuwe kansen en uitdagingen om de studietijd van studenten te verrijken en hun toekomst vorm te geven. Elke dag is weer anders en dat brengt voldoening in mijn werk."

Dennis Westra
Roostermaker

"Bij Terra zijn we aan de slag met onderwijs wat ertoe doet, voor nu en in de toekomst. Het is fantastisch dat ik dit vanuit mijn beroep kan laten zien aan de buitenwereld."

Gretha van der Veen
Communicatieadviseur

"Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. We zijn veel buiten én in beweging met studenten, maar het werk wordt bijzonder door de persoonlijke ontwikkeling die studenten in hoog tempo doormaken. Dat we daar een bijdrage aan kunnen leveren is ontzettend waardevol"

Robert de Grijs
Docent Sport & Bewegen

"In het MBO bereiden we onze studenten zo goed mogelijk voor op de arbeidsmarkt. Het investeren in een goede band met de student en het werkveld staat hierbij op nummer 1. Maatwerk zou geen uitzondering, maar uitgangspunt moeten zijn!"

Jeroen Elzinga
Docent

"Het meest waardevolle is de band die je met studenten creëert"

Bairavy Kanagasabai
Onderwijsassistent

"Ik doe het voor de studenten. Ik voel dat er veel ruimte is om de student datgene mee te geven om de wereld een beetje mooier te maken. Dat kan ik elke dag en daarom is het leuk werken bij Noorderpoort. Als je naar leven lang leren kijkt dan kan je bij Noorderpoort pionieren, veel ontdekken en lekker dynamisch aan de slag gaan. Mede door mooie projecten met het werkveld kan de student de wereld ontdekken. Noorderpoort is een open organisatie met geweldige collega’s waarbij er ruimte is voor pionieren en innoveren."

Erik Kremer
Docent AV (Audiovisueel Specialist) en Contentcreator

Werken bij een mbo in de regio

De mbo’s in de regio delen de liefde voor de regio en de betrokkenheid bij onze 36.484 studenten. Wil jij weten wat je met jouw energie kan betekenen? Bekijk vacatureaanbod van de mbo’s in Noord-Nederland door te klikken op een van de buttons.